Субота, 15 серпня 2020

Восьмисерійний серіал про життя Христа подивилися більше 38 млн разів

Компанія VidAngel на початку квітня 2020 року оголосила про відкриття безкоштовного перегляду серіалу «Вибрані: Перший сезон». Серіал розповідає про євангельських персонажів, чиє життя змінилося назавжди, після зустрічі з Христом.

Християнський серіал «Вибрані» з успіхом був прийнятий глядачами з різних куточків світу. Тільки в офіційному додатку серіал набрав понад 38,7 млн переглядів.

У безкоштовному доступі всі 8 серій першого сезону. Перший сезон охоплює події від покликання перших учнів до зустрічі з самарянкою.

«Кожен день ми чуємо історії, як наш серіал вплинув на людей з різних країн. Вони кажуть, що зараз вихід «Вибраних» важливий як ніколи раніше. Історія про Христа, про Євангеліє потрібна людям, як ніколи через ситуації, які відбуваються у світі», – сказав режисер серіалу Даллас Дженкінс.

Головною метою, яку і досягли творці серіалу — показати життя Христа й утримати погляд глядачів на Ньому.

«Коли Ісус був на землі, Він приходив в найважчі, заплутані ситуації. Він завжди відповідав. Як Він відповідав? Його відповідь завжди була особистою. Ісус завжди концентрується на серці, на особистих відносинах», – зазначив Дженкінс.

На думку глядачів, успішним цей серіал роблять «виразні персонажі», «доречний гумор», «художня подача відомих біблійних історій», «прекрасний сценарій».

«Вибрані» — це серіал про життя Христа. У стрічці Ісус представлений «очима тих, хто Його зустрічав».

«Вибрані» не перший фільм, який підкорює Голлівуд. «Страсті Христові» Мела Гібсона до сих пір залишається найкасовішим незалежним фільмом. Серіал «Біблія» став популярним в 2013 році. Серіал «Вибрані» став найбільшим в історії розважальним проектом, який створили завдяки пожертвам.

Для зйомок першого сезону автори залучили понад 10 мільйонів доларів від більше ніж 16 000 інвесторів. Зараз творці проекту збирають фінанси для запуску другого сезону.

«Два роки тому почалася наша подорож по створенню першого багатосезонного серіалу про Ісуса Христа під час якого ми побили рекорд по збору коштів для медіапроекту. Бачачи підтримку інвесторів, завершений перший сезон і реакцію на серіал з усього світу, ми прийшли до розуміння, що це початок чогось дуже-дуже особливого. Тому ми розширили наше бачення, розробивши амбітну багаторічну стратегію, щоб «Вибрані» отримали навіть більше переглядів ніж у «Ігри престолів» – сказав Ніл Хармон, генеральний директор VidAngel.
Загалом планують відзняти 7 сезонів по 8 серій кожен.

 maxresdefault

Про режисера

Даллас Дженкінс, син знаменитого Джеррі Дженкінса – автора роману Залишені. У 25 років він випустив незалежний повнометражний фільм Hometown Legend, який згодом був поширений Warner Brothers. За минулі з майже 20 років він зняв і продюсував більше десятка повнометражних і короткометражних фільмів для таких компаній, як Universal, Lionsgate, Pureflix, Hallmark Channel і Amazon.

Його останній фільм, Resurrection of Gavin Stone (Воскресіння Гевіна Стоуна), вийшов в кінотеатрах в 2017 році. Зараз він продюсує найбільший краудфандінговий медіапроєкт всіх часів – багатосезонний серіал про життя Христа під назвою «Вибрані».

Інтерв'ю акторів і творців

 
 
 
 
За матеріалами сайту