Вівторок, 16 жовтня 2018

Актор Джеймс Кевізел закликав бути сміливими в поширенні віри

Актор Джеймс Кевізел, який виконав роль Ісуса в фільмі Мела Гібсона «Страсті Христові», виступив на конференції #SLS18, яка проходила в католицькому університеті в Чикаго, штат Іллінойс.

Він здивував учасників конференції, закликавши бути сміливими в поширенні віри.

Він пояснив, що, граючи роль Ісуса в фільмі Мела Гібсона «Страсті Христові», він насправді відчував сильні фізичні страждання. Під час зйомок фільму його в плече вразила блискавка. Протягом п'яти місяців актор страждав гіпотермією, що призвело до того, що йому була потрібна операція на серці.

«Страждання проявилися наяву», - сказав Кевізел.

«Деякі з нас приймають підроблене християнство, де є тільки щасливі розмови про воскресіння і небажання нести Ісуса в цей світ. Хлопці, перед воскресінням було багато болю і страждань. Ваш шлях нічим не відрізняється від шляху Ісуса, тож беріть свій хрест і йдіть до своєї мети», - порадив він.

Голлівудський актор Кевізел сказав, що сучасні християни повинні намагатися бути справжніми послідовниками Ісуса.

«Бог хоче, щоб Ви пішли в цей язичницький світ, щоб Ви мали сміливість висловити свою віру. Світ потребує сміливих людей, що мають живу віру», - заявив він.

«Святий Павло і святий Лука ризикували своїми іменами, своєю репутацією задля того, щоб нести в світ віру, свою любов до Ісуса. Бог закликає кожного з нас робити великі справи, але як часто ми не в змозі відповісти на цей заклик, відкидаючи Його. Прийшов час для нашого покоління прийняти цей заклик, заклик Бога повністю присвятити себе Йому», - підкреслив Кевізел.

Він закликав аудиторію спочатку дати зобов'язання молитися і читати Святе Письмо. Він запевнив, що Бог закликає всіх прийти до Нього.

Також Кевізел зіграв Луку в новому фільмі «Павло, апостол Христа».

Фільм «Павло, апостол Христа» розповідає про той час, коли Павло страждав на самоті в римській в'язниці, очікуючи страти, за часів імператора Нерона. Маврикій, амбітний тюремний префект, навряд чи може зрозуміти, яку загрозу становить ця людина. Колись він був Савлом з Тарсу, високопоставленим і жорстоким вбивцею християн. Тепер його віра гримить над Римом. У великій небезпеці лікар Лука відвідує старого Павла. Серед нелюдських переслідувань Нерона учні Христа все одно поширюють Євангеліє і змінюють світ.

Фільм «Павло, апостол Христа» вийде в прокат 28 березня 2018 року.

За матеріалами сайту